Første spadetak Nasjonalt Motormuseum!

Førstkommende søndag 11. juni skal samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og vegdirektør Terje Moe Gustavsen ta det første spadetaket for det kommende Nasjonale Motormuseet på Hunderfossen. Alle kjøretøyentusiaster inviteres til begivenheten!

- Mange klubber og enkeltpersoner har allerede varslet sin ankomst til denne viktige begivenheten. Fra AMCAR i Trondheim kommer de med selveste Kong Olavs Cadillac, en restaurert historisk perle. Denne 1951 modellen av Cadillac Fleetwood 75 Limousine likte Kong Olav også å kjøre med privat, sier museets fagleder Frode N. Børfjord. Han tror mange vil få se spennende kjøretøy de ikke har sett før denne dagen.

På det som blir tidenes motordag på Norsk vegmuseum er det lagt opp til at alle kan få stilt ut sine entusiastkjøretøy på treffområdet Åsteløkken camping i museumsparken. Her samles hvert år kjøretøyhistoriske interesserte med motorsykler, biler, lastebiler, busser, traktorer, og andre kjøretøyrelaterte ting de vil vise fram. Norsk vegmuseum har doblet utstillingsplassen på Åsteløkken ved storscenen og spanderer i tillegg gratis konsert på alle med det populære Get Rhythm og vokalist Martine Haugen. Ingen værforbehold. Her blir det kjøretøykåring og servering av herlig mat fra Lysaker Gjestgiveri. Det er innkjøring på utstillingsplassen fra klokka 9 om morgenen. Museet åpner klokka 10 og arrangement varer fra 12 til 16. Selvfølgelig er det gratis inngang og gratis parkering.

Vi sees på Hunderfossen!


Laster...
Annonse
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse