Tilbake til artikler

22. november 2018

Klintberg & Way, ny importør for Dodge og RAM

Ram+RAM+RAM+RAM.jpg

Den svenske bilgiganten Hedin får ytterligere fotfeste i det norske bilmarkedet når de nå blir importør for Dodge og Ram. Den første norske forhandleren er på plass.

Klintberg & Way Automotive, som eies av Anders Hedin Invest AB, er ny offisiell Europa-importør av Dodge og Ram. Fra før er familiekonsernet til Hedin representert i Norge gjennom Hedin Automotive Norway AS, som blant annet eier Bavaria Norge AS og 91 prosent av Gule og Skrivarhaug Holding AS (GS Bildeler).

Satsningen på Dodge og Ram skjer gjennom Hedins heleide selskap Klintberg & Way Automotive (KWA), som nå er godkjent av FCA som Europa-importør.

Norsk forhandler
I Norge har KWA signert kontrakt med VS Auto i Drammen, som med det blir offisiell Dodge- og Ram-forhandler. De er i tillegg merkeautorisert Citroën-forhandler.

Fra før selger vi Ford og Chevrolet pickuper hvor vi har jevne salgstall på 75 til 80 pickuper i året. Med Dodge og Ram forventer vi å selge over 100 i året. I Norge er det et godt marked for folk som jobber i næring og som ønsker seg en stor, komfortabel og luksuriøs pickup som arbeidsbil. Disse er helt på høyde med tyske luksus-suver. Selv om det er motstrøms å selge slike biler i disse miljøtider synes vi det er helt rått, forteller Andre Skeie hos VS Auto.

Tagger

Nyheter