Bli med på AMCAR Lillestrøm "Home of the Midnight Cruisers" 4. juli feiringen, med over 3.000 amcars i Lillestrøms gater!

-26th. Annual Night Cruise Lillestrøm-

Bli med på AMCAR Lillestrøm "Home of the Midnight Cruisers" 4. juli feiringen, med over 3.000 amcars i Lillestrøms gater!

SE BILENE OG MØT FOLK FRA FILMEN BØRNING!

På AMCAR's stand kan du se nærmere på noen av bilene som er med i denne filmen. Vi vil også få besøk av noen av skuespillerne som er med.
Om filmen: Børning er filmen om tidenes villeste bilrace. En film full av fart og humor! Det som i utgangspunktet er en utfordring mann mot mann blir til et vanvittig billøp, med 26 biler til start og helt uten regler, det er kun én ting som gjelder; førstemann til Nordkapp! Hallvard Bræin regisserer den første nordiske varianten på klassiske bilfilmer/komedier som The Cannonball Run og Smokey and the Bandit, og har fått med seg et stjernelag bestående av bl.a. Anders Baasmo Christiansen, Sven Nordin, Otto Jespersen, Jenny Skavlan og Henrik Mestad.

Oppmøte:
Norges Varemesse, Lillestrøm - portene åpner kl 17.00.

Over 3.000 amcars, firmastands, proff catering, speaker, musikk og masse folk!
Stor AMCAR Stand: Møt AMCAR’s representanter for en hyggelig bilprat – Tegning av medlemskap - Salg av shop-produkter  – Mulighet for å prøvesitte Mollys NTC Mustang – Servering av kaffe til AMCAR’s medlemmer – Showcars med mer.

Cruising: Bli med på Europas største amcarcruisingen i Lillestrøm sentrum, med oppmerket cruisingrute fra kl 19.00. Speaker på torget og politi som dirigerer trafikken… 

Overnatting: Overnatting i Lillestrøm kan bestilles på Arena hotell som ligger vis á vis Norges Varemesse.
Ring tlf. 66936000 og oppgi ”Cruising” som referanse for å oppnå AMCAR-rabatt på oppholdet.

Arrangør: AMCAR Lillestrøm - “Home of the Midnight Cruisers”.
Info tlf: 406 18 658.
E-post: post@amcarlillestrom.no
Web: www.amcarlillestrom.noBilder fra 2013:Laster...
en Translate
a a a
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse