Tilbake til artikler

27. mars 2020

AMCAR – felles dugnad for våre samarbeidspartnere og annonsører

samarbeid.jpg

AMCAR ønsker å ta ansvar, og ønsker at norsk bilhobby skal være en del av den nasjonale dugnaden.

Først kom vi med tiltakspakke for klubbene – 1, 5 millioner i «krisefond». Så til våre medlemmer som kan be om utsettelse på fornying av kontingent. Og nå kommer hjelpepakken til bilhobbyens og AMCARs samarbeidspartnere og annonsører. Nå må vi kjøpe deler i Norge! Verdien av å ha samarbeidspartnere og en lokal leverandør av deler er uvurderlig for å kunne holde norsk bilhobby og bruksbilen på hjul.

For mange av oss er det den lokale deleleverandøren «The-go-to-place» dersom dynamo, starter, bensinpumpe, hjullager, tenningsdeler og liknende ryker plutselig. Så er vi kanskje ikke akkurat like patriotiske når det kommer til andre deler til bilene våre – deler som ikke nødvendig vis har ført til en driftsstans.

Vi må huske at de lokale deleleverandørene overlever ikke på at vi bare bruker dem i «nødstilfeller». Holder vi ikke de lokale deleleverandørene vedlike, kan vi oppleve at de ikke er der når «nødsituasjonen» oppstår. De nasjonale deleleverandørene er dessuten en kilde til finansiering av bilhobbyen, de sponser lokale arrangement, de er med på messer og utstillinger og de annonserer i medlemsblader og Amcar Magazine – noe som gir en ekstra inntekt til alle som jobber for felleskapet i norsk bilhobby.

Dagens situasjon rammer norsk næringsliv og AMCARs samarbeidspartnere hardt. Vi ser mer enn noen gang viktigheten av å ha lokale leverandører som har «varer på hylla» her hjemme. AMCAR har alltid oppfordret våre medlemmer til å støtte våre samarbeidspartnere og norske leverandører. Vi ønsker nå å gi våre samarbeidspartnere og annonsører et bidrag i en tøff situasjon. Vi tilbyr derfor våre offisielle samarbeidspartnere gratis annonsering i neste nummer av AMCAR Magazine og halv pris til våre øvrige annonsører.

Mange av oss vil nok tilbringe mer tid enn vanlig i garasjen i tiden fremover. Mange får plutselig tid til å gjøre ferdig både små og store prosjekter. Vi oppfordrer alle bilentusiaster innstendig om å legge delehandelen til norske leverandører og AMCARs samarbeidspartnere i tiden fremover. På nesten alle arenaer oppfordres det nå til dugnad for å komme oss igjennom krisen. Hvis vi bilhobbyfolk ønsker å ha samarbeidspartnere og norske leverandører også i fremtiden er det avgjørende å støtte opp om dem nå.

Tagger

Nyheter
Takk for din påmelding. Lukk