{{currentArticle.name}}

Når:

Utsolgt

{{currentArticle.fromDate}}
{{currentArticle.toDate}}

Hvor:

{{currentArticle.location}}

Pris:

Kr. {{currentArticle.price}},-

Om turen

Denne turen er utsolgt. Send oss en henvendelse dersom du ønsker du å være med på neste tur.

Bestill tur neste år

Om våre medlemsturer

Sikre deg plass nå, uforpliktende! Avgjør senere om du ønsker å bli med.

Mange som fikk sine ferieplaner kansellert i sommer, gleder seg til å kunne reise igjen. For å fjerne litt av usikkerheten har vi gjort depositumet refunderbart om man velger å kansellere frem til et gitt tidspunkt, uavhengig av grunn for kanselleringen. Man taper dermed ikke noe økonomisk.

Ingen venting, ingen kø!

Mange forbinder gruppeturer med venting og kø. Det unngår vi heldigvis. Man velger selv hvor mange ting man ønsker å være med på, når man vil sjekke inn på hotellet om ettermiddagen og når man vil sjekke ut om morgenen. Noen deltakere er med på det meste, mens andre ønsker å gjøre ting på egenhånd. De fleste varierer dette litt fra dag til dag. Hver morgen er reisekoordinator tilstede i hotellresepsjonen med informasjon, råd og tips. Flere kvelder samles de som ønsker å spise middag sammen. Også dette er frivillig. Bli med de kveldene du har lyst.

Hva er inkludert?

Turpakken inkluderer fly tur-retur, samtlige hotellnetter og full size sedan leiebil under hele oppholdet (bil kun på USA—turene). Vi har lagt opp til at to og to deler bil og hotellrom. Enerom, egen bil, flere i samme bil, endrede utreise- og hjemreisedatoer kan bookes. Barn og tenåringer som deler rom og bil med foreldrene, betaler kun flybillett pluss et tillegg for ekstra person på hotellrommet.

Slik melder du deg på:

1. Ring 72 89 60 00 eller send en e-mail til henning@amcar.no 2. Få tilsendt turprogram med priser, datoer for betaling, m.m. Ca. 3 uker før avreise får du et fyldig og oppdatert turprogram med GPS-adresser til hoteller og attraksjoner, inkl. detaljert informasjon om utreisedagen, møtesteder, osv. Når avreisedagen kommer er reisekoordinator er med under hele turen.

Medlemsturer

Sortering
Filter

{{col.name}}

{{tag.name}}

Takk for din påmelding. Lukk