Tilbake til artikler

15. november 2023

AMCAR besøker Hell Cruisers

377290794_2003378696699488_6415032638296984795_n.jpg

AMCAR var 14. November invitert til Hell Cruisers for temakveld om etanolsaken. I tillegg til Thomas Kristiansen og Henning Kjensli fra AMCAR var Knut Skårdalsmo fra Skaardalsmo Fuel Consulting på plass for å gi medlemmene en enda dypere teknisk innsikt i forbrenning, drivstoff og utfordringene knyttet til etanolbensin.

Godt over halvparten av klubbens medlemmer var til stede og knapt en stol stod ledig i klubbens flotte klubbhus. I tillegg til etanolsaken fikk vi også anledning til å informere om EUs nye forslag til regelverk med sirkulære krav til design av kjøretøy og håndtering av kasserte kjøretøy som seiler opp som en alvorlig trussel mot bilhobbyen.

Hell Cruisers er en svært driftig og aktiv klubb som blant mye annet arrangerer sitt tradisjonelle «Night-Cruise to Hell» - et arrangement som tiltrekker seg hundrevis av kjøretøy og skuelystne. Klubben stiller også opp på veldedige formål i kommunen og er sett på som en samfunnsengasjert og svært inkluderende klubb som er høyt respektert i lokalmiljøet.
Selv om vi skriver 14. november, så hadde flere tatt turen med entusiastbil denne fine kvelden. Det er moro å registrere at engasjementet i klubben er stort. Gode tilbakemeldinger fra våre medlemmer og klubber gjør oss i stand til å bli stadig bedre som organisasjon.

Vi takker for invitasjonen og en trivelig kveld blant petrol heads!

Takk for din påmelding. Lukk