Tilbake til artikler

10. juni 2021

AMCAR Historic Racing Series

historic-_listebilde.jpg

AMCAR fortsetter i år som hovedsponsor for Historisk Racing Norge.  Andre runde av årets serie går av stabelen denne helgen på Rudskogen. AMCAR har lange tradisjoner for å støtte motorsport i Norge. Norsk motorsport er som mange andre rammet hardt av Coronakrisen. Som i fjor satses det hardt på proff livestreaming av samtlige løp. Du kan følge streamen direkte på AMCARs Facebooksider lørdag og søndag.

Full gass, fart og spenning med klassiske racerbiler, der førerne har høyoktan i blodet, utgjør essensen i historisk racing i Norge. Tette løpsdueller basert på «gentlemans racing» der man har respekt for andre førere og deres biler, er en spektakulær opplevelse enten man er deltager eller publikum. 

Formann Hans Peter Havdal uttaler følgende om AMCARs engasjement i Historisk Racing.

- AMCAR er den norske bilorganisasjonen som tar norsk bilhobby på alvor, og nå når organisasjonen favner så bredt som den gjør, ønsker vi å være med på dugnaden for å hegne om og verne om vår felles kjære interesse. Sammen står vi sterkere, og har nå bedre forutsetninger for å møte de felles utfordringene norsk bilhobby står ovenfor, sier han.

Tagger

Nyheter
Takk for din påmelding. Lukk