Tilbake til artikler

26. juni 2020

AMCAR Historic Racing Series!

historic.jpg

AMCAR er ny hovedsponsor for Historisk Racing Norge og serien får nå navnet AMCAR Historic Racing Series. AMCAR har lange tradisjoner for å støtte motorsport i Norge. Norsk motorsport er som mange andre rammet hardt av Coronakrisen. Flere av sesongens løp er utsatt og vil gå uten fysiske tilskuere – det satses derimot hardt på livestreaming av samtlige løp. AMCAR håper vårt engasjement vil gi en boost til miljøet og være med på å sikre historisk racing action i Norge.

Full gass, fart og spenning med klassiske racerbiler, der førerne har høyoktan i blodet, utgjør essensen i historisk racing i Norge. Tette løpsdueller basert på «gentlemans racing» der man har respekt for andre førere og deres biler, er en spektakulær opplevelse enten man er deltager eller publikum.

 

Formann Hans Peter Havdal uttaler følgende om at AMCAR kommer inn i Historisk Racing.

- AMCAR er den norske bilorganisasjonen som tar norsk bilhobby på alvor, og nå når organisasjonen favner så bredt som den gjør, ønsker vi å være med på dugnaden for å hegne om og verne om vår felles kjære interesse. Sammen står vi sterkere, og har nå bedre forutsetninger for å møte de felles utfordringene norsk bilhobby står ovenfor, sier han.

Helgens NM-åpning er et lukket arrangement, men selv om publikum må holde seg hjemme betyr ikke det at du går glipp av åpningen. Alt skal sendes LIVE på Facebooksidene til NBFRacingNM eller på hjemmesiden til Injection.no alt kommentert av Atle Guldbrandsen og Per Christian Håveødegård.

 

For full informasjon om Historisk Racing Norge inkludert løpsdatoer sjekk ut http://www.historiskracing.no/

 

Fotocredit: Racefoto, historiskracing.no

Tagger