Tilbake til artikler

21. oktober 2022

AMCAR ønsker Norsk Geländewagenklubb velkommen som tilsluttet klubb

gwag.jpg

Norsk Geländewagenklubb (NGK) ble stiftet i august 2006 som en landsomfattende interesseorganisasjon for Mercedes-Benz og Puch Geländewagen samt alle lisensiertproduserte modeller.

NGK teller i dag ca. 50 betalende medlemmer men følges av ca. 4400 personer på Facebook så det ingen tvil om at klubben har uutnyttet potensial iht. medlemsvekst. Gjennom AMCAR vil klubben få tilgang til digitale verktøy som vil gjøre innmelding og betaling av medlemskap enklere, likeså vil klubben få ett helintegrert medlemsregister og økonomisystem som klubben kan benytte kostnadsfritt.

Som klubb har NGK som formål å skape et miljø for medlemmene med utveksling av kunnskap om bilene. Dette gjøres gjennom aktiviteter og treff. Klubben har et kombinert årsmøte og landstreff i august hvert år. I tillegg til dette arrangerer klubbens fem lokalavdelinger medlemsmøter og aktiviteter med og rundt bilene.

For ytterligere informasjon om Norsk Geländewagenklubb se NGKs nettside: https://www.norskgwagen.com/ eller ta kontakt klubbleder Ørjan Moi-Heggernes på mobil: 959 76 134 eller e-post: heggernes@me.com.

Takk for din påmelding. Lukk