Tilbake til artikler

22. februar 2021

Borg Motorhistorisk Klubb tilsluttes AMCAR

banner_borg.jpg

Vi ønsker Borg Motorhistorisk Klubb velkommen som AMCAR tilsluttet klubb, og vi setter stor pris på at klubben ønsker å støtte opp om AMCARs arbeid for norsk bilhobby – i tillegg til å være LMK-tilsluttet.

Borg Motorhistorisk klubb ble stiftet 1. september 2009 og teller i dag nær 90 medlemmer. I Borg Motorhistorisk Klubb er alle med motorinteresse velkommen, uavhengig om man liker gamle mopeder, biler, traktorer, eller om man bare har en generell motor-interesse!

Arrangementer
På arrangementssiden er klubben mest kjent for markedet som de avholder på Amfi Borg siste søndag i april. På markedet finner man alt i fra gamle bil og mc-deler til alskens «lopper». I forbindelse med markedet arrangerer de veteranbilutstilling på en av de tilstøtende parkeringsplassene.

Sosiale sammenkomster
Til vanlig møtes medlemmene på klubblokalet hver torsdag for sosialt samhold og motorprat - over en kopp kaffe og nystekte vafler. Da klubben nylig har flyttet ut av klubblokalet i Torsbekkdalen, vil klubbmøtene bli avholdt i lånte lokaler frem til man er på plass i nytt klubblokale.
På sommerstid arrangeres det klubbturer «Back Roads» i Østfold, til stor glede for både medlemmer og de man man møter på disse turene.

For ytterligere informasjon om Borg Motorhistorisk klubb og deres aktiviteter; ta kontakt med klubbsekretær Bjørg Sveen Fjellberg, som nås på mobil 920 86 524, eller e-post: b.sveen.fjeldberg@gmail.com

(Bilde er sakset fra klubbens Facebook-side)

Tagger