Tilbake til artikler

18. november 2019

Ford Taunus klubben tilsluttes AMCAR

taunusklubb.jpg

Ford Taunus var en storselger i Norge og har i dag blitt en av de mest folkekjære klassikerne man kan ha som hobbybil.

Ford Taunus Klubben er en landsdekkende klubb som hegner om Taunus/Cortina-modeller produsert i perioden 1970-1982. Etter stiftelsen i 2000 har klubben i dag i overkant av 200 svært entusiastiske medlemmer.

Klubbens formål er å fremme interessen omkring Ford Taunus/Cortina, samt å skape et godt og inkluderende klubbmiljø.  Medlemmene besitter masse teknisk kompetanse og øvrig kunnskap som deles villig. Utstrakt oversikt over deletilgang i inn og utland gjør det langt lettere for medlemmene å restaurere eller holde en Taunus/Cortina i god stand. To ganger i året kan medlemmene glede seg til utgivelsen av et flott medlemsblad.

I 2020 fyller klubben 20 år og jubileet skal markeres ved Hunderfossen Hotell. En mengde aktiviteter og presentasjon av en jubileumsbok er bare noe av det medlemmene kan se fram til.

Klubbleder Morten Betten uttaler følgende:

Det er svært betryggende å være en del av en sterk bilorganisasjon som tar norsk bilhobby på største alvor. Amcars lange rekke med bilpolitiske gjennomslag, samt en mengde fordeler ved å tilslutte seg, gjorde valget enkelt for oss i Ford Taunus Klubben.

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser fram til et godt samarbeid til nytte for Ford Taunus-entusiaster, og for norsk bilhobby generelt.

Vurderer din klubb på tilslutning hos AMCAR?
Kontakt Bjarne Reistad på: bjarne@amcar.no, tlf.: 473 84  980 eller Asbjørn Johansen på: asbjorn@amcar.no, tlf.: 901 10 425