Tilbake til artikler

31. oktober 2019

Klubb Alfa Romeo Norge tilsluttes AMCAR

alfaklubblogo.jpg

Alfa Romeo har en stor tilhengerskare over hele verden og entusiastene kalles gjerne Alfisti.

Racing, utsøkt design, sportslige kjøreegenskaper og teknisk avanserte løsninger er merkets kjennetegn og eierne som får «Alfa-viruset» blir sjelden kvitt «sykdommen». Da er det fint å vite at man ikke er alene - om lag 1.200 entusiastiske Alfisti er medlemmer i Klubb Alfa Romeo Norge. Klubbens formål er å virke for eiere og andre interesserte, og gjøre det lettere og mer gøy å eie en Alfa Romeo – utvilsomt en flott klubb å være medlem av

Klubb Alfa Romeo Norge som så dagens lys allerede i 1982, er en svært driftig landsdekkende forening som består av hele 11 velfungerende lokallag. Klubben kan tilby sine medlemmer et særdeles godt og entusiastisk miljø, samt svært gode medlemsfordeler. Treff og turer i inn og utland, er bare noen av aktivitetene medlemmene kan ta del i.

Som en av få norske klubber har Klubb Alfa Norge en egen racingserie som heter Corsa Italiana – racing ligger i merkets DNA og over 30 racingteam stiller til start i serien. I tillegg arrangeres det ferdighetskjøring på lukket bane for klubbens medlemmer. Teknisk kompetanse og øvrig kunnskap om merket deles villig, og klubbens største arrangement er Italiensk Dag.

 

 

Klubben har en egen hjemmeside: klubbalfaromeo.no hvor du kan finne nyttig informasjon om både innmelding og klubben generelt. I tillegg til en godt besøkt facebookside og et forum kalt cuoresportivo.no, får klubbens medlemmer et svært delikat og innholdsrikt klubbmagasin som heter «Alfanytt» rett i postkassen.

Klubbleder Morten Nesheim uttaler følgende:

Vi har over lang tid sett resultatene av AMCARS utrettelige arbeid for å bedre hverdagen for alle som har bil som hobby i Norge – Nå når det er mulig for alle hobbybil-klubber å gjøre en tilslutning til AMCAR, er det er helt naturlig og avgjørende at vi støtter opp om et samarbeid som kommer alle bilentusiaster til gode.

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser fram til et godt samarbeid til nytte for Alfa Romeo-entusiaster, og for norsk bilhobby generelt.

Har klubben din et ønske om å tilslutte seg AMCAR?
Kontakt: Asbjørn Johansen på: asbjorn@amcar.no, tlf.: 901 10 425 eller Bjarne Reistad på: bjarne@amcar.no, tlf.: 473 84 980