Tilbake til artikler

18. oktober 2019

Mercedes-Benz Entusiastklubb tilsluttes AMCAR

mbe_1.png

Mercedes-Benz er et svært populært bilmerke i Norge, og det er lett å forstå. Med merkets rikholdige historie og store utvalg av modeller, finnes det nok å velge i for en ekte bilentusiast. Mercedes-Benz Entusiastklubb er en svært driftig og aktiv klubb som kan tilby sine medlemmer et særdeles godt og entusiastisk miljø. Treff og turer i inn og utland, er bare noen av aktivitetene du kan ta del i som medlem. Teknisk kompetanse og øvrig kunnskap deles villig blant medlemmene, og klubbens største arrangement er et årlig landstreff.

Mercedes-Benz Entusiastklubb ble stiftet i oktober 2000 av fire entusiastiske unge mennesker; to fra Oslo og to fra Stavanger. Klubbens målgruppe er entusiaster av nyere MB-modeller, men alle er velkommen. Man trenger ikke engang å eie en Mercedes-Benz for å bli medlem, det avgjørende er at du har interesse og entusiasme.

Klubbens formål er å fremme interessen for Mercedes-Benz personbiler, skape et miljø rundt merket, samt å arbeide for Mercedes-Benz´ beste i Norge og internasjonalt.

Klubben har i overkant av 1.000 medlemmer fordelt på 7 velfungerende lokallag spredt rundt i Norge. De svært driftige lokallagene sørger for sammenkomster, treff og turer med jevne mellomrom. Vi enser at dette er virkelig en herlig klubb å være medlem av.

Klubben har en egen hjemmeside https://www.mbentusiastklubb.no/ hvor du kan finne nyttig informasjon om både innmelding og klubben generelt. I tillegg har klubben et svært innholdsrikt klubbmagasin som heter «MB-tidende» - magasinet utgis 4 ganger i året.

Klubbeleder Simen Malerbakken uttaler følgende:

«Vi er imponert over AMCARS utrettelige arbeid for å bedre hverdagen for alle som har bil som hobby i Norge – Derfor er det er helt naturlig og avgjørende at vi støtter opp om et slikt arbeid som kommer alle bilentusiaster til gode.»

AMCAR takker for tilliten og ønsker klubben velkommen – Vi ser fram til et godt samarbeid til nytte for Mercedes-Benz entusiaster, og for norsk bilhobby generelt.

Lurer din klubb på tilslutning hos AMCAR?
Kontakt Bjarne Reistad på: bjarne@amcar.no, tlf.: 473 84  980 eller Asbjørn Johansen på: asbjorn@amcar.no, tlf.: 901 10 425