Tilbake til artikler

23. april 2020

Nyhet! Amcar Roadside Assistanse – veihjelp i medlemskapet.

bannerbilderoadside1.jpg

AMCAR er særdeles glad for å kunne meddele alle medlemmer at vi nå inkluderer veihjelp i medlemskapet. Fra 1. mai får alle medlemmer i AMCAR fri veihjelp hvis du er fører eller passasjer i en bil. Ja du leste riktig.

Amcar Roadside Assistanse har ingen egenandel, følger deg som medlem, og gjelder for kjøretøy hvor betalende AMCAR medlem er fører eller passasjer.

Sammen med vår samarbeidspartner på forsikring, If, har vi valgt å forsikre alle våre medlemmer kollektivt med en helt spesiell veihjelpsavtale. Det betyr at om du har medlemskap i andre organisasjoner – bare for å få veihjelp – så kan du vurdere om du trenger opprettholde det medlemskapet? Amcar Roadsside Assistanse er en konkurransedyktig veihjelp på lik linje med all de andre veihjelpsproduktene på markedet. Det er inkludert i medlemskapet og det er ingen egenandel ved bruk.

Her er noen av vilkårene:

AMCAR Roadside Assistanse gjelder for entusiastkjøretøy, personbil, mc, bobil og campingvogn/tilhenger, som har totalvekt under 3 500 kg. Forsikringen gjelder i Europa unntatt Kosovo.

Transport av kjøretøy
Dekker nødvendig transport av kjøretøy til nærmeste verksted som kan utføre reparasjon.

Hvis det er rimeligere å foreta en nødreparasjon av kjøretøyet på skadestedet, så kan disse kostnadene dekkes i stedet for frakt av kjøretøyet til nærmeste verksted. 

Situasjoner som gir dekning for transport av kjøretøyet:

 • skade eller tyveri
 • startvansker, motorstopp,
 • tom drivstofftank
 • feilfylling
 • utelåsing eller brukket/mistet nøkkel,
 • ekstraordinære problemer ved punktering,
 • annen form for upåregnelig driftsstopp. 

Spesielt for elektriske kjøretøy: - tomt driftsbatteri

Transport av entusiastkjøretøy
AMCAR medlem har rett til transport av entusiastkjøretøyet til hjemsted dersom:

 • kjøretøyet får driftsstans.
 • kjøretøyet måtte etterlates som følge av omfattende skade eller hvor kjøretøyet ikke kunne settes i trafikksikker stand innen 3 dager.
 • kjøretøy blir stjålet og kommer til rette igjen.
 • kjøretøyet må etterlates på grunn av plutselig sykdom, personulykke eller dødsfall, som rammer fører eller passasjer i kjøretøyet.

Hjelp til personer
Forsikringen dekker rimelige merutgifter ved hjemreise fra skadestedet for fører og passasjerer i kjøretøyet, når kjøretøyet må etterlates. Haikere er unntatt.

Egenandel
Det er ingen egenandel i forbindelse med bruk av AMCAR Roadside assistanse.

Melding om behov for veihjelp
Ved behov for veihjelp, ring AMCAR Roadside assistanse på eget telefonnummer 2149 1975.

AMCAR er svært stolt over å kunne tilby våre medlemmer fri veihjelp i medlemskapet uten å øke kontingenten. Vår samarbeidspartner If levere et fantastisk produkt, skreddersydd for bilentusiasten. Veldig mange av AMCARs medlemmer har allerede stifte bekjentskap med vår fordelaktige samarbeidsavtale med If i relasjon til gode forsikringstilbud til en konkurransedyktig pris. Har du ikke spurt oss om pris på forsikring av dine biler og eiendeler, da anbefaler vi at du ringer oss. AMCAR er et fullverdig forsikringskontor og våre bilentusiaster, Frank og Tor, svarer deg gjerne på hvor mye du må betale for de beste dekningen og forsikringene for deg som bilentusiast. Som medlem trenger du ikke lenger å bekymre deg for veihjelpen – du får «verdens beste veihjelp» i Amcar Roadside Assistanse – inkludert i medlemskapet. Ring oss på 72896000 – forsikring – ved spørsmål om veihjelpen eller forsikringer.

 

 

Takk for din påmelding. Lukk