Tilbake til artikler

24. januar 2024

Offroad Trøndelag besøker AMCAR

418940456_10161572353402238_8599603953452368636_n.jpg

I et hyggelig møte den 22. januar, hadde Amcar gleden av å være vertskap for våre venner og entusiaster fra Offroad Trøndelag.

Besøket markerte ikke bare et møte mellom likesinnede bilentusiaster, men også en gyllen mulighet for Amcar å dele sin visjon og innsats for å fremme bilhobbyen i Norge. Ved ankomst ble medlemmene av Offroad Trøndelag varmt mottatt av Amcar-representanter. Arrangementet startet med en omvisning hvor gjestene fikk en eksklusiv titt i våre lokaler.

Etter omvisningen samlet alle seg i AMCAR Lounge, hvor AMCAR presenterte siste nytt fra norsk bilhobby. Vi delte detaljer om vårt arbeid med å ivareta og styrke bilkulturen i Norge, vårt engasjement i lovgivningsprosesser for å sikre gunstige betingelser for bilentusiaster.

Gjengen fra Offroad Trøndelag var engasjerte og diskusjonene dreide seg rundt hvordan vi kan arbeide sammen for å styrke bilhobbyen, dele ressurser, og inspirere flere til å bli en del av denne fantastiske kulturen. Det var tydelig at begge klubber deler en dyp lidenskap for biler og en forpliktelse til å fremme og beskytte bilhobbyen.

Som arrangementet nærmet seg slutten, uttrykte både Amcar og Offroad Trøndelag takknemlighet for muligheten til å møtes og dele erfaringer og kunnskap. Det ble også snakket om fremtidige samarbeidsmuligheter og arrangementer, noe som alle så frem til med stor entusiasme.

Tagger

Takk for din påmelding. Lukk