Tilbake til artikler

04. oktober 2019

På besøk hos AMCAR Sunndalsøra

s2.jpg

Klubbesøket startet med en omvisning i klubbens flotte lokaler som består av en toetasjes bygning med verksted/mekkelokale i første etasje, og varme og lune oppholdsrom i andre etasje. Et virkelig flott og innholdsrikt klubblokale som ble oppført så tidlig som i 1985.

Mange av klubbens medlemmer hadde møtt opp til kveldens klubbmøte og fortalte ivrig om sine biler og prosjekter. Det var spesielt interessant når Nils Graskopf, en av klubbens grunnleggere, ga oss en rikholdig innføring i klubbens lange og tradisjonsrike historie - Klubben som er en av landets eldste, ble stiftet allerede i 1976, og har i dag 113 aktive medlemmer.

Klubbens oppholdsrom i andre etasje er smakfullt innredet og innbyr virkelig til hyggelige klubbkvelder, kanskje spesielt i vinterhalvåret – Biljardbord, bar og flere sittegrupper, er fine fasiliteter som medlemmene kan benytte seg av.

Etter et kort klubbmøte ledet av formann Magne Sæther, var det tid for informasjonsmøte. Engasjerte medlemmer fulgte ivrig med på AMCARs klubbkontakt Asbjørn Johansens flotte foredrag. Foredraget tok for seg AMCARs engasjement for norsk bilhobby, bilhobbyens utfordringer og gleder, samt AMCARs visjoner for framtida. Gode spørsmål ble stilt av medlemmene underveis og den lydhøre gjengen var oppriktig engasjerte. For AMCARs del er tilbakemeldinger fra medlemmene et svært viktig verktøy for å kunne utføre en enda bedre jobb for norsk bilhobby, og besøk hos tilsluttede klubber prioriteres høyt.

Det er ingen tvil om at AMCAR Sunndalsøra har et svært aktivt klubbmiljø - Med jevnlige klubbkvelder, tilstelninger og andre arrangement, er de svært gode ambassadører for god klubbdrift, dugnadsånd, samhold og spredning av bilhobbyens mange gleder.

AMCAR takker for et trivelig klubbesøk og ønsker AMCAR Sunndalsøra lykke til videre.

På klubbesøk: Asbjørn Johansen og Bjarne Reistad

 

Ønsker du ytterligere informasjon om AMCAR Sunndalsøra, treffes klubbformann Magne Sæther på mobil 950 61 637 eller e-post: magne_sather@yahoo.no