Tilbake til artikler

15. juni 2024

Skivebom fra Elvestuen om EU-forordning som kan ødelegge bilhobbyen

bildesakjuni.jpg

AMCAR kommenterer oppslag på Dagbladet.no

 

https://borsen.dagbladet.no/nyheter/totalslaktes-for-bil-bloff-logn/81547044 under tittelen «Totalslaktes for «bil-bløff»».

I oppslaget får Sylvi Listhaug, Nordea og Gjensidige så ørene flagrer av Ola Elvestuen. Han beskylder dem for å ha spredd løgn og udokumenterte påstander om mulige konsekvenser av et forslag til forordning i EU (ELV) som omhandler kjøp-, salg- og retten til å eie et kjøretøy, deler til det samt reparasjon, overhaling, restaurering, oppbevaring og ivaretakelse av biler og dets deler/komponenter.

Saken i Dagbladet har sitt utspring i en pressemelding fra «The Breakfast Club» som har laget et intervju med Sylvi Listhaug der hun korrekt uttrykker sin bekymring over den foreslåtte ELV-forordningen fra EU.

Listhaug og «The Breakfast Club» belyser mulig konsekvenser av det som faktisk foreslås – ikke bare intensjonene.  Vi står derfor fullt og fast ved Sylvi Listhaug i hennes forsvar av bilhobbyen og vil gi stor honnør til Gjensidige og Nordea for å ha satt fokus på saken - noe norske riksmedier hittil har latt være. AMCAR er også forundret over at Dagbladet ikke har kontaktet oss i forbindelse med saken all den tid vi er oppgitt som hovedkilde hos Gjensidige og Nordea.

Det er med stor forundring vi ser hvordan Ola Elvestuen angriper Sylvi Listhaug, Gjensidige og Nordea. Vi har derfor sendt Dagbladet et tilsvar som dokumenterer hvorfor utspillet om EU-direktivet fra Ola Elvestuen er skivebom som ikke er egnet til annet enn å ødelegge for den norske kjøretøyhobbyen.

Tagger

Takk for din påmelding. Lukk