Tilbake til artikler

07. februar 2024

ACC Trondheim på besøk hos AMCAR

20240206_195240.jpg

Tirsdag 6. februar hadde vi gleden av å være vertskap for ACC Trondheim - Norges eldste AMCAR-klubb. For de som ikke kjenner historien var det sentrale personer fra dette klubbmiljøet som stiftet American Car Club of Norway / AMCAR i 1975.

Hele 51 av ACCTs medlemmer hadde tatt turen til AMCAR for å få et innblikk i AMCARs arbeid for Norsk bil- og motorhobby. Møtet startet med en omvisning i AMCARs «nye» lokaler, hvor alle ble imponert av kontorfasilitetene, og ikke minst at vi er 21 ansatte som jobber på vegne av hobbyen og våre medlemmer.

Etter omvisningen samlet alle seg i AMCAR Lounge for å få informasjon om AMCARs virke, og sakene vi jobber med. Naturlig nok ble det mange spørsmål rundt det nye ELV-direktivet – som har vært på nasjonal høring. Merkelig nok var det bare AMCAR som hadde fanget opp farene det nye EU-direktiv kan påføre Norsk bil- og motorhobby. Heldigvis har vi litt tyngde når vi svarer på vegne av 64.000 medlemmer via AMCAR og våre tilsluttede klubber.

Som et lite innspill til ACC Trondheim og andre lokalklubber med en aldrende medlemsmasse, er at klubbene må begynne å legge planer for fremtiden, iht. hvem som skal drive klubbene om 10 år – da vi allerede nå ser at mange klubber sliter med å få kandidater til de ulike styrevervene.

Som vertskap for ACC Trondheims medlemsmøte takker vi alle fremmøtte for en hyggelig seanse, med mange konstruktive spørsmål og synspunkter.

Tagger

Takk for din påmelding. Lukk